E-BikeGarantie by CarGarantie


Nu gemakkelijk online af te sluiten

Eigenaars van een e-bike kunnen nu op www.e-bikegarantie.com een E-BikeGarantie by CarGarantie afsluiten en zich zo tot 5 jaar lang indekken tegen financiële verrassingen. De dealer kan zijn klant op die manier zonder moeite een garantie voor ziijn e-bike aanbieden en zich volledig op zijn kernactiviteiten – de fietsverkoop – toeleggen.

De E-BikeGarantie by CarGarantie is verkrijgbaar voor alle nieuwe e-bikes ongeacht het merk. Ze kan binnen de looptijd van de fabrieksgarantie worden afgesloten voor een periode van drie, twee of een jaar (voor e-bikes met twee jaar fabrieksgarantie). Zo heeft de e-bike maximaal vijf jaar garantie. Op enkele uitzonderingen na, zoals typische slijtageonderdelen (banden enz.), vallen alle belangrijke onderdelen van de e-bike onder de garantie. Wanneer de garantie wordt aangesproken, neemt CarGarantie rechtstreeks alle kosten voor de reparaties en onderdelen van de e-bike voor haar rekening zonder dat de klant ook maar 1 eurocent vooruit hoeft te betalen.

Service die loont
Als de klant op aanraden van zijn dealer een garantie afsluit is de kans groot dat hij ook bij zijn dealer terugkomt voor reparaties die onder de garantie vallen. Door deze extra service kan de dealer dus de werkplaatsbelasting duurzaam verhogen, zich verzekeren van vervolgtransacties voor toebehoren en service en zijn klanten op lange termijn aan zich binden. Ook zet de garantie de kwaliteitsclaim van de e-bike in de verf en geeft het imago van de onderneming bijgevolg een duurzame boost.
    
Zo gaat het in zijn werk
Op www.e-bikegarantie.com sluit de eigenaar van een e-bike in een paar klikken een E-BikeGarantie af. Hij of zij bepaalt de duur van de garantie volledig zelf (1, 2 of 3 jaar) en betaalt gemakkelijk en veilig met een kredietkaart. Voorwaarden? De e-bike moet nog onder de fabrieksgarantie vallen en zijn waarde mag niet meer dan € 8.000  bedragen.

Prijsoverzicht
€ 109  voor 1 jaar
€ 159  voor 2 jaar
€ 179  voor 3 jaar

Flyers maken reclame voor garantie
CarGarantie ondersteunt de dealer met flyers voor eindgebruikers, die over de garantie en de online afsluiting informeren. Geïnteresseerde dealers kunnen deze flyers gratis bij het ServiceCenter van CarGarantie bestellen, Tel.:  076 201 9251.