E-BikeGarantie by CarGarantie


Nu gemakkelijk online af te sluiten

Voortaan kunt u de reparatiekostenverzekering van CarGarantie ook online afsluiten. Op www.e-bikegarantie.com kunnen bezitters van een e-bike een E-BikeGarantie afsluiten en zich zo tot 5 jaar lang indekken tegen financiële verrassingen.

De E-BikeGarantie by CarGarantie is verkrijgbaar voor alle nieuwe e-bikes ongeacht het merk. Ze kan binnen de looptijd van de fabrieksgarantie worden afgesloten voor een periode van drie, twee of een jaar (voor e-bikes met twee jaar fabrieksgarantie). Zo heeft de e-bike maximaal vijf jaar garantie. Op enkele uitzonderingen na, zoals typische slijtageonderdelen (banden enz.), vallen alle belangrijke onderdelen van de e-bike onder de garantie. Een andere mogelijkheid bestaat erin om de E-BikeGarantie eerst voor een periode van slechts een jaar toe te kennen en ze kort voor het einde van de garantieperiode met een bijkomend jaar te verlengen,  tot de vijf jaar vanaf aankoop zijn bereikt. Na afloop hoeft de E-BikeGarantie by CarGarantie niet te worden opgezegd.

Optimale allround-bescherming
Wanneer de garantie wordt aangesproken, neemt CarGarantie rechtstreeks alle kosten voor de reparaties en onderdelen van de e-bike voor haar rekening zonder dat de klant ook maar 1 eurocent vooruit hoeft te betalen. Eens de e-bike drie jaar oud is, geldt er voor de accu een procentueel progressieve vrijstelling, berekend volgens de waarde. De garantie is gekoppeld aan de e-bike en gaat bij verkoop binnen de looptijd over op de nieuwe eigenaar. Zo pikt de klant een graantje mee van de waardevermeerdering van zijn e-bike dankzij de garantie.

Zo gaat het in zijn werk
Op www.e-bikegarantie.com sluit de bezitter van een e-bike in een paar klikken een E-BikeGarantie af. Hij of zij bepaalt de duur van de garantie volledig zelf (1, 2 of 3 jaar) en betaalt gemakkelijk en veilig met een kredietkaart. Voorwaarden? De e-bike moet nog onder de fabrieksgarantie vallen en zijn waarde mag niet meer dan € 8.000  bedragen.

Prijsoverzicht
€ 109  voor 1 jaar
€ 159  voor 2 jaar
€ 179  voor 3 jaar