E-BikeGarantie voortaan ook via Smart2Cover


Eenvoud troef, voor klant en dealer

CarGarantie en Smart2Cover B.V. werken vanaf 1 juli 2019 samen. De onderneming uit Nieuwegein helpt verzekeraars om hun producten via het bekende prepaidkaartensysteem te verkopen. De klant verzekert zich via Smart2Cover voor fietsen, huisdieren, reizen en smartphones. Hij betaalt een klein bedrag bij aankoop van de kaart in de handel. De uiteindelijke samenstelling van zijn verzekering bepaalt hij online via de Smart2Cover-app of via de Smart2Cover-website. Daar registreert hij zich ook als verzekeringsnemer. De Smart2Cover prepaid kaart maakt het nu mogelijk dat een verzekering gemakkelijk als accessoire verkocht kan worden.


Eenvoudig en snel verzekerd
De klant kan vanaf 9 euro een prepaidkaart voor de E-BikeGarantie in de fietsspeciaalzaak, maar ook in supermarkten kopen. De eigenlijke looptijd van de reparatiekostenverzekering - 12, 24 of 36 maanden - bepaalt de klant zelf; het saldo betaalt hij gewoon veilig via het Smart2Cover-onlineportaal. Dit product kan worden afgesloten voor e-bikes met een waarde tot maximaal 8.000 euro die nog in de fabrieksgarantie zijn. Buiten enkele uitzonderingen, zoals typische slijtageonderdelen (banden enz.), zijn alle belangrijke onderdelen van de e-bike verzekerd. Bij schadegevallen neemt CarGarantie direct alle verzekerde reparatiekosten voor haar rekening, zonder dat de klant ook maar 1 eurocent vooruit hoeft te betalen.

Service die loont
Met de E-BikeGarantie kan de dealer zijn klanten moeiteloos beschermen tegen reparatiekosten voor zijn e-bike. De klant die direct bij de aankoop van de e-bike een E-BikeGarantie Card koopt en daarna zelf de reparatiekostenverzekering afsluit, zal zich bij een defect hoogstwaarschijnlijk tot zijn dealer wenden. Deze bijkomende service stelt de fietshandelaar in staat de benuttingsgraad van zijn atelier duurzaam op te voeren. Door service en door verkoop van accessoires kan hij extra omzet genereren en zijn klanten op lange termijn aan zijn zaak binden. De verzekering zet de kwaliteitsclaim van de e-bike in de verf en geeft het imago van de onderneming bijgevolg een duurzame boost.

Indien u als fietswinkel meer wil weten en interesse heeft om samen te werken, neem dan contact op met CarGarantie.