Ebike Factory en CarGarantie werken samen


Betrouwbare bescherming tot 5 jaar

Ebike Factory in Uden, de importeur van het – op de Nederlandse markt nieuwe – merk ‘Ebike Das Original’, en CarGarantie werken samen. Met het garantieproduct E-BikeGarantie by CarGarantie kunnen kopers van een nieuwe Ebike Das Original zich tot vijf jaar na aankoop tegen financiële verrassingen indekken. Dit merk is in Duitsland al succesvol, en gaat nu in Nederland van start met speciale Dutch-modellen.
De garantie kan tijdens de looptijd van de fabrieksgarantie worden afgesloten voor een periode van een, twee of drie jaar (voor e-bikes met twee jaar fabrieksgarantie). Zo heeft de e-bike tot maximaal vijf jaar garantie. Op enkele uitzonderingen na, zoals typische slijtageonderdelen (bv. banden), vallen alle belangrijke onderdelen van de e-bike onder de garantie. Wanneer de garantie wordt aangesproken, neemt CarGarantie meteen alle kosten voor de reparaties en onderdelen van de e-bike voor haar rekening zonder dat de klant ook maar 1 eurocent vooruit hoeft te betalen. De garantie is gekoppeld aan de e-bike en gaat bij verkoop binnen de looptijd over op de nieuwe eigenaar. Zo pikt de klant een graantje mee van de waardevermeerdering van zijn e-bike dankzij de garantie.

Ronald Breeman, sales & technical support manager van Ebike Factory:
"We zijn een samenwerking met CarGarantie aangegaan omdat wij overtuigd zijn van de toegevoegde waarde van de E-BikeGarantie. Een verlenging van de garantietermijn zorgt voor tevreden klanten aangezien de E-BikeGarantie beschermt tegen onverwachte reparatiekosten. Tevens binden we de klanten aan ons bedrijf en zorgen we dus voor een langetermijnrelatie".