Nieuwe bestuurder bij CarGarantie


Wolfgang Bach benoemd tot nieuwe bestuurder

Op 1 november 2017 trad de heer Wolfgang Bach (59) toe tot de raad van bestuur van CarGarantie. Als directeur financiën en algemeen beheer krijgt hij finance, controlling, product controlling, IT en human resources onder zijn bevoegdheid.

De afgelopen vier jaar was de heer Wolfgang Bach bestuurslid bij Janitos Versicherung AG, een dochteronderneming van Gothaer. Daar stond hij aan het hoofd van onder meer de afdelingen financiën, risicobeheer, schadegevallen, herverzekering, IT en juridische aangelegenheden. Zijn professionele loopbaan ging in 1984 van start bij de Gothaer Versicherungsbank VVaG in Keulen. Hij bekleedde binnen het Gothaerconcern verschillende functies en zetelde vanaf 1997 ook in het bestuur.
CarGarantie is voor de heer Bach geen onbekende: van 2000 tot 2002 zetelde hij al in de raad van bestuur van de garantieverzekeraar voordat hij terug overstapte naar de moedermaatschappij van Gothaer.

Dr. Marcus Söldner, directeur Verkoop, wordt verantwoordelijk voor verkoop ASEAN en China, CEE en West-Europa en voor de afdelingen marketing en business development. Business development stelt de ontwikkeling van de internationale third party administrator, die de onderneming mondiaal sterker moet positioneren, prioritair.

De Voorzitter van de raad van bestuur, Axel Berger, blijft verder voor de organisatie in haar geheel verantwoordelijk, evenals voor de afdelingen productbeheer, juridische aangelegenheden, garantieverwerking, service center en verkoop in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Daarnaast neemt hij het voortouw bij het opzetten van nieuwe internationale bedrijfsdomeinen voor CarGarantie.

CarGarantie wenst de heer Bach een schitterende start en veel succes met zijn nieuwe verantwoordelijkheden.