Nieuwe formule voor Husqvarna-bikes


Verlengde garantie en garantie voor tweedehandsmoto's van CarGarantie

Eigenaars van een Husqvarna kunnen voortaan op beide oren slapen. De Oostenrijkse bikespecialist ging immers een samenwerking aan met CarGarantie waardoor de Husqvarna-fanaat nu zowel een verlengde garantie als een garantie voor tweedehandsmoto's kan afsluiten. De nieuwe samenwerking strekt zich uit over alle Europese landen waar CarGarantie met het moederconcern KTM samenwerkt. Afgezien van België en Nederland zijn dat ook Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Luxemburg, Frankrijk, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Spanje, Slovenië en Polen.

Met de HUSQVARNA MOTORCYCLES EXTENDED WARRANTY dekken klanten zich ook na afloop van de fabrieksgarantie verder in tegen reparatiekosten. Het aantal kilometer op de teller speelt daarbij geen rol: zodra de tweejarige garantie van de constructeur verstrijkt, gaat de garantieperiode van 12 of 24 maanden in.

Het EXTENDED WARRANTY-programma omvat ook een garantie voor tweedehandsbikes jonger dan 12 jaar en met niet meer dan 80.000 km op de teller. Deze formule kan afgesloten worden voor 12 maanden. Voor jongere bikes - hooguit 6 jaar na de eerste ingebruikname en maximaal 70.000 gereden kilometers - kan een looptijd tot 24 maanden gekozen worden. Zolang de moto jonger is dan 12 jaar kunnen zowel de verlengde garantie als de garantie voor tweedehandsmoto's telkens met 12 maanden worden verlengd.

Totale bescherming zonder administratieve rompslomp

De HUSQVARNA MOTORCYCLES EXTENDED WARRANTY biedt uitgebreide bescherming. De garantie dekt alle elektronische en mechanische onderdelen van de moto. Alleen sterk slijtagegevoelige onderdelen en extra of speciale uitrustingen komen niet in aanmerking voor garantie.

Husqvarna-eigenaars kunnen bij schade snel op hulp rekenen. De experten van CarGarantie beoordelen de schadegevallen meteen aan de telefoon en kunnen de motor zonder wachttijden of expertise vrijgeven voor reparatie. Ook voor de dealer kan het nauwelijks eenvoudiger: CarGarantie rekent rechtstreeks af met de dealer en betaalt de schade binnen enkele werkdagen terug.

Reinhold Zens, managing director, Husqvarna Motorcycles GmbH:

„2018 zal voor Husqvarna Motorcycles een mijlpaal worden: de gloednieuwe straatmodellen VITPILEN 401, VITPILEN 701 en SVARTPILEN 401 zijn eindelijk op de markt verkrijgbaar. Het nieuwe modellengamma zal de deur verder openen naar de motorcultuur en nieuwe rijders aantrekken. Het is een groot pluspunt voor ons merk dat we een uitgebreid service- en ondersteuningsprogramma kunnen aanbieden met een ervaren en dynamische partner zoals CarGarantie. We verheugen ons op de samenwerking met CarGarantie om de beste service te bieden aan onze klantengemeenschap."

Luc Baetens, directeur CarGarantie Benelux:

“Het nieuwe garantieprogramma is voor dealers en bestuurders van Husqvarna-moto’s een zorgenvrij totaalpakket. Met flexibele looptijden, verlengde garanties en de mogelijkheid zowel nieuwe als tweedehandsmoto's te verzekeren, hoeven bikers niet wakker te liggen van dure reparaties. De Husqvarna-dealer, op zijn beurt, kan rekenen op een betrouwbare garantieformule en verhoogt daarmee niet alleen de tevredenheid van de klant, maar creëert ook nieuwe aftersalesopportuniteiten. Na de jarenlange samenwerking met KTM zijn we bijzonder trots nu ook Husqvarna tot onze partners te kunnen rekenen en kijken we uit naar de samenwerking.”

Reinhold Zens (Managing Director Husqvarna Motorcycles GmbH)

Reinhold Zens (Managing Director Husqvarna Motorcycles GmbH)