Samenwerking tussen CarGarantie en Infiniti


Overal in Europa op-en-top beschermd

CG Car-Garantie Versicherungs-AG en Nissan International Services Company bvba sloten een overeenkomst die drie garantieproducten van de garantiespecialist uit Freiburg toegankelijk maakt voor het luxemerk Infiniti. De overeenkomst strekt zich uit over Duitsland, Oostenrijk, België, Nederland en Luxemburg en betreft naast nieuwe auto’s en occasions ook jonge occasions. Hiermee vertrouwt wederom een importeur op de prestaties van CarGarantie.

Topbescherming voor topauto’s
Met de garantieproducten Advantage Preferred voor nieuwe auto's en Infiniti Approved voor occasions en jonge occasions is de Infinitieigenaar voortaan verregaand beschermd tegen schadegevallen. De drie producten bieden een haast totale bescherming, wat betekent dat, op enkele uitzonderingen na, alle onderdelen onder de garantie vallen.
De eigenaar kan voor zijn Infiniti optioneel een Advantage Preferred garantie afsluiten: enige voorwaarden zijn dat de auto niet ouder is dan 36 maanden vanaf de datum van het eerst verstrekte kentekenbewijs en niet meer dan 100 000 km op de teller heeft staan. Infiniti Approved is voor eigenaars van een Infiniti occasion zelfs gratis: iedere auto die deel uitmaakt van het Infiniti Approved programma geniet de garantie automatisch. Voor occasions ligt de grens op 6 jaar vanaf de datum van het eerst verstrekte kentekenbewijs en 150.000 km op de teller; voor jonge occasions is dat 36 maanden en 100.000 km.

Internationale samenwerking
Met hun nieuwe overeenkomst palmen CarGarantie en Nissan, die voor verlengde garanties voor nieuwe wagens en voor garanties voor occasions al meer dan 15 jaar samenwerken, nieuwe landen in. De garantie geldt bovendien voor heel Europa: ook als de bestuurder zich in een ander land bevindt dan waar de garantie werd afgesloten, wordt hij snel en op alle fronten bijgestaan. Binnenkort kunnen de Infinitiklanten dus buiten de eigen landsgrenzen rekenen op betrouwbare bescherming.

Luc Baetens, directeur CarGarantie Benelux:
“Het premiummerk Infiniti stelt hoge eisen aan haar partners. Wij voelen ons dan ook vereerd dat CarGarantie met de kwaliteit van haar omvangrijke garantie- en serviceaanbod heeft kunnen overtuigen. Met de in samenwerking met Nissan ontwikkelde producten Advantage Preferred en Infiniti Approved zijn Infinitiklanten in de toekomst optimaal beschermd tegen onverwachte kosten. Zo dragen wij ertoe bij dat de verwachtingen aan occasions van de Infinitirijder vervuld worden en kunnen wij onze jarenlange samenwerking met Nissan verder uitbreiden.”

 

Image: Nissan International SA (NISA)